Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Gradonačelnik dobio dres

Gradonačelnik Novog Sada Igor Pavličić i član Gradskog veća za sport i omladinu Aleksandar Kravić primili su fudbalere i stručni tim Fudbalskog kluba Vojvodina povodom plasmana u finale Kupa Srbije.

Za pet sati do Bara?

Rekonstrukcija pruge Beograd-Bar koštala bi između 200 i 300 miliona evra, a vozovi bi brzinom od 100 kilometara na sat mogli da idu tek za desetak godina.

Kiša zaustavila radove

Zbog kiše koja pada radnici JKP "Put" neće danas nastaviti rekonstrukciju kolovoza na raskrsnici kod Železničke stanice.

Traže se zagađivači životne sredine

Pokret gorana Novog Sada uključio se u veliku akciju pod nazivom "Tražimo zagađivača godine i zaštitnike životne sredine", a svi Novosađani pozvani su da se pridruže sa svojim predlozima.

U pritvor nakon potere i dvoje povređenih

Igoru Naniću (22), uhapšenom nakon jurnjave u ukradenom automobilu kroz Vrbas, Novi Sad i Šid, u kojoj su povređene dve osobe, određen je policijski pritvor, a na teret mu se stavlja čak pet krivičnih dela.

Završena rekonstrukcija pet vrtića

Završeni su svi ugovoreni radovi na proširenju i uređenju pet vrtića "Radosnog detinjstva", te bi, nakon tehničkog prijema zgrada, ovi objekti trebalo da prorade do 1. maja, rekao je načelnik Uprave za obrazovanje Zoran Kuzeljević.